Θέσεις διάφορων ειδικοτήτων γα Έλληνες από το Εξωτερικό

job-searchonline

Ενημερωτική εκδήλωση θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα στη Ελλάδα, κατά την οποία θα μπορέσουν να  παρευρεθούν και να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργασίας, που ζητά να καλυφθούν από Έλληνες, το κρατίδιο της Θουριγγίας, έχοντας προκηρύξει τις θέσιες  μέσω του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW).

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος ίδρυσε παράρτημα στο κρατίδιο της Θουριγγίας (Thüringen) με έδρα την Ερφούρτη (Erfurt) με σκοπό την προώθηση εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και ιατρών και νοσηλευτών σε θέσεις εργασίας στο εν λόγω κρατίδιο. Μετά την πρωτοβουλία αυτή, υπογράφηκε και επίσημο πρωτόκολλο συνεργασίας από τον Έλληνα πρώην Υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο, ο οποίος κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Γερμανία, το συνυπέγραψε με τον πρωθυπουργό του κρατιδίου της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελο.

Έτσι ανακοινώνει ότι:

"Το κρατίδιο της Θουριγγίας έχει μεγάλη ανάγκη από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και από εξειδικευμένο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και κλάδων. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες εύρεσης εργασίας είναι αυξημένες.

Η πρωτοβουλία του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου απευθύνεται σε:

  • όλους όσοι επιθυμούν να εργαστούν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο της Θουριγγίας.
  • Είναι ιατροί, ανεξαρτήτως ειδικότητας και προϋπηρεσίας (ειδικευόμενοι, ειδικευμένοι, απόφοιτοι)
  • Είναι νοσηλευτές
  • Ανήκουν στην κατηγορία εξειδικευμένου προσωπικού ανεξαρτήτως κλάδου (Πληροφορικοί, τεχνικοί, μηχανολόγοι κλπ.)
  • Διαθέτουν βασικές γνώσεις γερμανικών και κατά προτίμηση Β1/Β2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022 Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες …