Εργαζόμενη παρουσιάστρια έλεγε....ειδήσεις, όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας(ΦΩΤΟ)

baby_3

Λίγο έλειψε να γεννήσει στο πλατό της εκπομπής, καθώς ενώ είχε αρχίσει την εκφώνηση των ειδήσεων, την έπιασαν οι πόνοι και σταμάτησε λέγοντας: «Αυτά είναι νέα... Γεννάω».

Αμέσως έγινε χαμός στο στούντιο.. Ο λόγος για την παρουσιάστρια της εκπομπής BBC Breakfast, Victoria Fritz.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο σύζυγός της, ωστόσο, λόγω της κίνησης που είχε στους δρόμους δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο μαιευτήριο και έτσι στο πλευρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού βρέθηκε η συνάδελφός της και παρουσιάστρια Sally Nugent.

590_3989bcea1b0bbbdb0df29d08161de51a

«Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι συνέβη χθες μετά την δουλειά. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Victoria Fritz» έγραψε η Sally Nugent στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Πριν από 24 ώρες η Victoria παρουσίαζε τις επιχειρηματικές ειδήσεις – σήμερα έχει πολύ πιο σημαντικές ειδήσεις να μας πει» έγραψαν οι συνεργάτες της στο facebook της εκπομπής BBC Breakfast.

Πηγή: BBC


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …