Οι έξυπνοι μετρητές της ΔΕΗ

exypni-metrites

Στην τελική φάση του βρίσκεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια και την εγκατάσταση 300.000 «έξυπνων» μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος πανελλαδικά και από τη Δυτική Ελλάδα αρχικά, «έξυπνους μετρητές» θα αποκτήσει η Λευκάδα. Όπως είπε ο  Σπύρος Μυλωνάς, Διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ηπείρου, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) Α.Ε, στο πλαίσιο του 19ου Forum Ανάπτυξης- Money Show Πάτρας, ο έξυπνος μετρητής μεταξύ άλλων, βάζει φραγμό στις ρευματοκλοπές, συμβάλει τα μέγιστα στην αποφυγή κατάρρευσης του συστήματος, ενώ επιτρέπει την εφαρμογή πολυζωνικών τιμολογίων από τον προμηθευτή.

«Ο έξυπνος μετρητής είναι ένας μετρητής αμφίδρομης επικοινωνίας, ο οποίος καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ενέργειας και έχει δυνατότητα αποστολής δεδομένων και λήψης εντολών», επεσήμανε ο κ. Μυλωνάς.

Στην τελική φάση του βρίσκεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια και την εγκατάσταση 300.000 «έξυπνων» μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος πανελλαδικά και από τη Δυτική Ελλάδα αρχικά, «έξυπνους μετρητές» θα αποκτήσει η Λευκάδα. Όπως είπε ο  Σπύρος Μυλωνάς, Διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ηπείρου, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) Α.Ε. , στο πλαίσιο του 19ου Forum Ανάπτυξης- Money Show Πάτρας, ο έξυπνος μετρητής μεταξύ άλλων, βάζει φραγμό στις ρευματοκλοπές, συμβάλει τα μέγιστα στην αποφυγή κατάρρευσης του συστήματος, ενώ επιτρέπει την εφαρμογή πολυζωνικών τιμολογίων από τον προμηθευτή.

«Ο έξυπνος μετρητής είναι ένας μετρητής αμφίδρομης επικοινωνίας, ο οποίος καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ενέργειας και έχει δυνατότητα αποστολής δεδομένων και λήψης εντολών», επεσήμανε ο κ. Μυλωνάς.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …