Ο υπουργός που με χυδαιότητα μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας!

 erotimatiko-1

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχασε και πάλι τον έλεγχο της αξιοπρέπειας ενός υπουργού που θα έπρεπε να έχει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που στο υπουργείο του έχει να παρουσιάσει μηδενικό έργο, αλλά στην χυδαιότητα της φρασεολογίας και στην χρήση του facebook, παίρνει άριστα!

polakis_204713681

Σε αυτό το μήκος κύματος, σχολίασε όπως μόνο αυτός ξέρει τις αντίθετες απόψεις για την σημασία της επίσκεψης Ομπάμα και τις δηλώσεις για την ελάφρυνση του χρέους, ως εξής:

pol

«Λαμόγια, κομπλεξικοί, δηθενάδες του μικροαστικού ψευτοευπρεπεισμού, πολιτικά φερέφωνα της διαπλοκής, πληρωμένα μικρόφωνα και κονδυλοφόροι:

  • Καταπιείτε τη γλώσσα σας, πνιγείτε στη Χολή σας, κρεμαστείτε απ τις γραβάτες σας......
  • Τη σημασία αυτού που έγινε σήμερα για το Χρέος δεν την κρύβετε ότι αηδία και να πείτε».

Σημείωση 1: Και είναι και ανορθόγραφος σε δημόσια ανάρτηση....Αλλά δεν τον νοιάζει αυτό...Τον ενδιαφέρει να μας κάνει μαθήματα ήθους και υποταγής στις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος και το κόμμα του....Αντίθετη άποψη απαγορεύεται στην χώρα της Δημοκρατίας!!!!

Σημείωση 2:Τις γραβάτες τις έβγαλε από την μόδα ο αρχηγός του......

Σημείωση 3: Αν πρέπει να βγάλουμε τη χολή μας ή να καταπιούμε την γλώσσα μας, δεν θα βρίσκουμε γιατρό, γιατί δεν υπάρχουν άλλοι υπουργοί σαν αυτόν να εκτελούν χειρουργεία τάχιστα, όπως σε κρίσιμα περιστατικά με "αιμορροΐδες"! Δεν το ξέρει ως αναπληρωτής υπουργός υγείας ότι τα νοσοκομεία υπολειτουργούν;


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …