Από το κόψιμο του ΕΚΑΣ στις προπληρωμένες κάρτες 89.764 συνταξιούχοι

syntajioyxoi-kartes

Επιβεβαιώνοντας τόσο την καθυστερημένη πίστωση των «αντισταθμιστικών», όσο και τον αριθμό των δικαιούχων, η αναπληρώτρια υπουργός Θ. Φωτίου, ανακοίνωσε πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα πιστωθούν 20,9 εκατ. ευρώ, για τις ενισχύσεις των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου,  Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, σε 89.764 χαμηλοσυνταξιούχους, που έχασαν το ΕΚΑΣ....

Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες αξίας ίσης με το 30% του ποσού του ΕΚΑΣ που έχασαν, για ποσά άνω των 115 ευρώ (δηλαδή 34,50 ευρώ τον μήνα κατ’ ελάχιστο έναντι της απώλειας των 115 ευρώ και 69 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο για τα 230 ευρώ).

Θα ακολουθήσει στις 27 Νοεμβρίου, η καταβολή του ΕΚΑΣ και σε συνταξιούχους συζύγους που έχασαν πλήρως και οι δύο το ΕΚΑΣ, όπου θα δοθεί η παροχή του ΕΚΑΣ στο σύζυγο με το μικρότερο ατομικό εισόδημα!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Lloyd's: Σε ασφαλιστικές αποζημιώσεις - ρεκόρ θα μπορούσε να οδηγήσει η κατάρρευση της γέφυρας

Οι αξιώσεις θα μπορούσαν να φτάσουν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια Σε ρεκόρ ασφαλιστικών αποζημιώσεων στον …