Η σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου και η ενοχή 6 ανηλίκων!

dikigoronapoxi-

Κεκλεισμένων των θυρών στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, διεξήχθη η δίκη έξι ανηλίκων, που κατηγορήθηκαν και δικάστηκαν με την ανάθεση της επιμέλειάς τους σε ανάδοχες οικογένειες, για την σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου στο Παπάφειο Ορφανοτροφείο στη Θεσσαλονίκη το 2012.

Η υπόθεση όμως είδε το φως της δημοσιότητας τρία χρόνια αργότερα και προκάλεσε σάλο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 2015, καθώς υπήρχαν κατηγορίες για προσπάθειες συγκάλυψής της και «σκιές» για τη διοίκηση του ιδρύματος, πρόεδρος του οποίου είναι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος.

Τα έξι αγόρια επίσης τρόφιμοι του Παπάφειου, κρίθηκαν ένοχα για τους βιασμούς του άτυχου 7χρονου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για δύο περιστατικά που συνέβησαν τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2012, ενώ οι πληροφορίες ήθελαν τα παιδιά-δράστες να έχουν τραβήξει σε βίντεο με τα κινητά τηλέφωνά τους τις σεξουαλικές επιθέσεις τους στον 7χρονο!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …