Κρανίου τόπος η χώρα λόγω....Πολυτεχνείου των Γνωστών-Αγνώστων(VIDEO&ΦΩΤΟ)

maxresdefault

Σοβαρά επεισόδια αμαύρωσαν για άλλη μια φορά την επέτειο του Πολυτεχνείου, από τους γνωστούς-αγνώστους, που περνούσαν και κατέστρεφαν τα πάντα....

Μεγαλύτερης έκτασης όπως πάντα κάθε χρόνο τέτοια ημέρα η ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου με το κύριο μέρος των επεισοδίων να επικεντρώνεται στην οδό Στουρνάρη και την Πατησίων.

images

Το χρονικό όπως το κατέγραψε το enikos.gr

Μετά το τέλος της πορείας, περίπου 100-150 κουκουλοφόροι που βγήκαν από το κτίριο Γκίνη του Ιδρύματος, που τελεί υπό κατάληψη, άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα προς στις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα προς τις δυνάμεις ασφαλείας πετούσαν και άτομα από ταράτσες κτιρίων της περιοχής, καθώς και από την ταράτσα του κτιρίου Γκίνη.

13a66cbc-ca5e-40bd-930c-a4e4c7009a37

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών, με συνέπεια η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου να γίνει αποπνικτική.

Οι κουκουλοφόροι, χωρίστηκαν σε δυο διαφορετικές ομάδων των 80-100 ατόμων η κάθε μία, και συνέχισαν τις ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Κάποια στιγμή φωτιά ξέσπασε στο προαύλιο του Πολυτεχνείου, ενώ ομάδα τριών ατόμων που φορούσαν κουκούλες έκαψαν μια ελληνική σημαία.

Σε τουλάχιστον πέντε συλλήψεις προέβη η αστυνομία της Πάτρας, όπου υπήρξαν καταστροφές, στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο και σε κάδους, ενώ κάηκε και ένα όχημα.........

Αποκαλυπτικό το βίντεο του Πατρινού εικονολήπτη Άρη Γαλιατσάτου, με την ζωντανή μετάδοση την ώρα των επεισοδίων μέσω facebook...

Ανάλογο το σκηνικό και στην Θεσσαλονίκη, όπου επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή στην οδό Εγνατία.

Τα επεισόδια συνεχίζονται στην περιοχή με τους κουκουλοφόρους να ρίχνουν βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά εναντίον των αστυνομικών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …