Που ανοίγουν 3.000 θέσεις;

job-ergasia-proslipseis-620x320

Στη δημιουργία τουλάχιστον 3.000 νέων θέσεων εργασίας, όπως είχε πριν μήνες σχεδιάσει ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει παρά τους φόβους που υπάρχουν γι αυτό της το άνοιγμα η Google, κατασκευάζοντας μεταξύ άλλων και ένα κτίριο στο Λονδίνο, κόστους 1 δισεκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Όλες οι πληροφορίες από την εταιρεία, συγκλίνουν πως η απόφασή της αποτελεί επί της ουσίας ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της Βρετανίας, μετά το Brexit.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Google Σούνταρ Πιτσάι, δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι η εταιρεία διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με την κατάσταση στη χώρα μετά το Brexit, εντούτοις δεν θα πρέπει να κάνει πίσω στα σχέδιά της για τη δημιουργία των νέων γραφείων, τα οποία θα στεγάζουν περίπου 7.000 υπαλλήλους, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το Δώρο Πάσχα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Προϋπόθεση καταβολής του επιδόματος Πάσχα 2024 είναι η ύπαρξη απασχόλησης (εργασιακής σχέσης) του μισθωτού του …