Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κάνει προσλήψεις

JOBSBBBBHHHNNNMMMKKKimages

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ζητά να συνεργαστεί για τετράωρη (4) πενθήμερη εργασία, υπό καθεστώς Έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών διάρκειας, ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης, με δύο (2) ιατρούς για ιατρικές υπηρεσίες (ιατρική εποπτεία και παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής σε εργαζόμενους, αθλητές, αθλούμενους και επισκέπτες των εγκαταστάσεων του Σ.Ε.Φ.)

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 65 ετών.
  2. Να έχουν Ελληνική Ιθαγένεια πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων τους, η οποία αποδεικνύεται είτε με πιστοποιητικό ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας (τηλ. 2310459101 και 2103443384), είτε με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310997571-72-76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του ενδιαφερόμενου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
  1. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  1. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη γραμματεία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου, Νέο Φάληρο, Τ.Κ. 185 47, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. μέχρι και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τους κυρίους Μακρή Ηλία και Βασιλειάδου Κλεονίκη στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2104893373 ΚΑΙ 2104893376.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …