15η δόση επιδόματος ενοικίου

euromisthos

Εγκρίθηκε η πίστωση της ΙΕ’ δόσης (15ης) για την καταβολή επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», αν και η ημερομηνία πίστωσης δεν γνωστοποιήθηκε με αυτή την απόφαση, αλλά θα γίνει γνωστή με νεότερη απόφαση που θα εκδοθεί άμεσα.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου η μεταφορά πίστωσης €2.201.542,66 (δύο εκατομμύρια διακόσιες μία χιλιάδες πεντακόσια σαράντα δύο ευρώ και εξήντα έξι λεπτά) ως δέκατη πέμπτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 17.507 (δεκαεπτά χιλιάδες πεντακόσιους επτά) δικαιούχους του προγράμματος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …