Closeup of a doctor checking an old man's pulse , focus on hands

Από τους νόμιμους ιατρούς η ενημέρωση των πολιτών(Μόνο)

Closeup of a doctor checking an old man's pulse , focus on hands

Τις διατάξεις του άρθρου 35 του Ν.4025/2011(ΦΕΚ 228 τ.Α΄) όπως ισχύει και τις οποίες  οι κατά τόπους Ιατρικοί Σύλλογοι είναι αρμόδιοι για την αδειοδότηση, εποπτεία & έλεγχο των Φορέων ΠΦΥ (ιατρείων – ιατρικών εργαστηρίων – πολυϊατρείων), υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας, ο οποίος μέσω της στοσελίδας του (www.ispatras.gr), παρεμβαίνει στα πλαίσια της εφαρμογής της διαύγειας και της διαφάνειας.

Ειδικότερα τονίζει:

«Στα πλαίσια διαύγειας και διαφάνειας, ο Σύλλογός μας ανήρτησε στην επίσημη ικατάλογο όλων των ιατρών της πόλης καθώς και όλων των ιδιωτικών φορέων ΠΦΥ που έχουν αδειοδοτηθεί με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών-χρηστών των ιδιωτικών δομών με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Οποιαδήποτε εκτροπή από το συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Καλούμε τους πολίτες να απευθύνονται αποκλειστικά στους νόμιμους ιδιωτικούς φορείς που πληρούν τις ισχύουσες προδιαγραφές, έχουν ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή και έχουν λάβει την εκ του νόμου άδεια λειτουργίας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …