Εμπλοκή της συζύγου στην δολοφονία του Κρητικού Αντώνη Χριστοφάκη(ΦΩΤΟ)

590_42136c84f91eb944f232d1678bae97a0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 32χρονου Κρητικού, Αντώνη Χριστοφάκη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Όπως αποκαλύπτεται, πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστες έναν 28χρονο Έλληνα αλλά και την Γερμανίδα σύζυγο του θύματος.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Το παράνομο ζευγάρι, σύμφωνα με το cretalive.gr, σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει  από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του. Οι αποκαλύψεις αυτές προκαλούν νέο σοκ στην κοινωνία του Σίβα όπου διαμένει η οικογένεια του 32χρονου.

germania1

Τραγική πτυχή αυτής της υπόθεσης είναι το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος, το οποίο ξαφνικά έχασε και τους δύο γονείς του. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του για μία καλύτερη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος.

dolofon


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …