Μία θέση μίσθωσης έργου

jobpeople-look-for-job-satisfaction

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Υποστήριξη Λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου» συνολικής διάρκειας δέκα (10) μηνών, για την κάλυψη αναγκών του,  ανακοινώνει το ΝΠΔΔ Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, ως "1 ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ."

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΠΔΔ, Πειραιώς 35, Τ.Κ.10552, Αθήνα, υπόψιν κας Ντέλη Ελένης(τηλ. επικοινωνίας: 2105246515.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Ο δικός μας Αγγελος» |

Το σπίτι του Λευκαδίτη ποιητή Αγγελου Δικελιανού στη Συκιά Κορινθίας άνοιξε την Πέμπτη για μια …