Ο εργαζόμενος που δικαίως κινδυνεύει με οριστική απόλυση!

apolishexit

Η δυνητική αργία είναι η αρχική τιμωρία, για εργαζόμενο που υπέπεσε σε βαρύτατο παράπτωμα, εναντίον πολιτών, που είχαν την ανάγκη του.
Ο λόγος για γιατρό του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που είχε συλληφθεί με «φακελάκι» τον Μάιο του 2016 και στην υπόθεσή του παρενέβη ο υπουργός υγείας, που τον έχει παράλληλα στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο ιατρών του ΕΣΥ, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσής του.
Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση ο διοικητής του ΠΓΝ Έβρου Δημήτρης Αδαμίδης, στην οποία σημειώνει:
«Οι γιατροί του νοσοκομείου συνεχίζουν με επιτυχία τη δέουσα αγωγή στον ασθενή που είχε προβεί στην καταγγελία. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στα νοσοκομεία είναι δωρεάν με εξαίρεση τα απογευματινά τακτικά ιατρεία. Καλούμε τους πολίτες να μη διστάζουν να καταγγέλλουν τα «φακελάκια», αναφέροντας τα περιστατικά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …