Θέσεις για 10 καθαρίστριες/ές

katharistria_sxoleio

Στην προκήρυξη πρόσληψης 10 καθαριστών/τριών για κάλυψη αναγκών καθαρισμού σχολικών μονάδων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2016-17 προχωρά η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

  1. Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου.
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου με άδεια παραμονής.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.
  1. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμισή του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.
  1. Οι γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών να προσκομίσουν δικαιολογητικά απόδειξης του σχετικού κριτηρίου ανάλογα την περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας στην οποία εμπίπτουν.
  1. Υπεύθυνη δήλωση ότι ο αιτών δεν έχει συνάψει σύμβαση με άλλο σχολείο.
  2. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται η καλή κατάσταση της υγείας του αιτούντος (μεταδοτικό νόσημα κ.λ.π.)
  1. Φωτοτυπία πρόσφατης βεβαίωσης ανεργίας του ΟΑΕΔ (ανανεωμένη κάρτα ανεργίας)
  2. 9.Βεβαίωση ενσήμων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 72 Τ. Κ. 54453) από ώρα 10.00 – 14.00 Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313318249, 2313318285. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει αίτηση για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά )  έως τις 21/10/2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …