Εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους

oaedgooddddd

Ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), θα παρασχεθεί μέσω του Εργαστηρίου Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων που θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 30/11/2016 από τις 09:30 έως τις 14:30.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι.

Από τον ΟΑΕΔ, διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …