Προγράμματα για μικρομεσαίες υπό σύσταση και υφιστάμενες επιχειρήσεις

epanek

Δύο νέα προγράμματα, πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, η διαχείριση των οποίων αναμένεται να εκχωρηθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης στην Διαχειριστική Ευρωπαϊκή Προγραμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 170 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, μέχρι τέλος του έτους θα προκηρυχθεί ο δεύτερος κύκλος για τα τρία προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ, που αφορούν σε μικρομεσαίες υπό σύσταση και υφιστάμενες επιχειρήσεις, για τα οποία οι πρώτοι κύκλοι προκηρύχθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου του 2016.
Πρόκειται για:

  • Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπολογισμού από 5.000 – 25.000 ευρώ, (επιχορήγηση 100%),
  • Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, προϋπολογισμού από 15.000 – 60.000 ευρώ (επιχορήγηση 100%),
  • Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές, προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ (επιχορήγηση 40- 50%).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …