Ζητούν υπάλληλο και προσφέρουν τα πάντα για να βρουν άτομο!

proslipsi

Την πρόθεση να προσφέρει δωρεάν φιλοξενία σε όποιον πάρει την απόφαση να διοαριστεί ή να μετατεθεί ως δημοτικό υπάλληλος στο νησί, ανακοίνωσε η δήμαρχος Κάσου Μαίρη Σορώτου Τσανάκη, που μιλώντας στην κρατική τηλεόραση απηύθυνε έκκληση να δοθεί λύση στο δύσκολο ζήτημα της απουσίας δημοτικών υπαλλήλων στο νησί, το οποίο όπως είπες δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα της Κάσου και των κατοίκων της.

Το 2014 είχαμε δυο υπαλλήλους, σήμερα ούτε έναν είπε η Δήμαρχος η οποία απέδωσε το πρόβλημα σε γραφειοκρατικές δυσκολίες, αλλά και στην απροθυμία των ανθρώπων να μετοικήσουν στην Κάσο. «Προσφέρουμε δωρεάν φιλοξενία σε όποιον πάρει την απόφαση να έρθει ως εργαζόμενος στο δήμο του νησιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μόνος τρόπος για άμεση αντιμετώπιση του θέματος, έχει αναφέρει η δήμαρχος Κάσου, είναι η απόσπαση κάποιων υπαλλήλων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή από Δήμους της Δωδεκανήσου, έστω για λίγους μήνες και εκ περιτροπής, ώστε με τρεις υπαλλήλους να λειτουργήσει, τουλάχιστον η ταμειακή υπηρεσία, μέχρις ότου καλυφθούν οι θέσεις από μόνιμους υπαλλήλους. Οι θέσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον υπουργό Εσωτερικών, πλην όμως η διαδικασία του ΑΣΕΠ είναι χρονοβόρα επεσήμανε η κ. Σορώτου-Τσανάκη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …