24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη

adedy-870-870x480

Απεργία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που, όπως υποστηρίζει, θα επιφέρουν νέες επιθέσεις σε βάρος των εργασιακών-κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Όπως αναφέρεται από την ΑΔΕΔΥ, η κυβέρνηση θα συνεχίσει την υλοποίηση του μνημονίου και, με το πρόσχημα τήρησης της συμφωνίας, θα  ξεπουλήσει σε τιμή ευκαιρίας τη δημόσια περιουσία στερώντας κάθε δυνατότητα ανάκαμψης της Οικονομίας.

Η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, εστιάζει και σε πληροφορίες για περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις και, εξ αυτής, για περαιτέρω μείωση των συντάξεων σημειώνοντας επίσης ότι κατά απαίτηση των δανειστών, η κυβέρνηση αίρει την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και συζητά την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …