Αναστέλλονται οι διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ-Δείτε που

deh

Να δείξει πως διαθέτει και κοινωνικό πρόσωπο μετά τις εκατοντάδες διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά που βρίσκονται στο στάδιο της απορίας και της οικονομικής εξαθλίωσης, λόγω των οικονομικών μέτρων και της ανεργίας, επιθυμεί να δείξει η ΔΕΗ, η οποία κάνει γνωστό ότι σε έναν νομό της χώρας αποφάσισε μέχρι νεοτέρας να σταματήσει τις διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Ειδικότερα ανακοινώνει την "αναστολή των αποκοπών των παροχών ρεύματος που είναι στο όνομα πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δήμο Πύργου Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που έχει  κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς επλήγη πρόσφατα από έντονες βροχοπτώσεις".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …