Οδεύουμε προς αύξηση του ορίου απολύσεων!

axtzioglouuuuu

Tόσο στην αύξηση του ορίου απολύσεων από 5% σε 10%, όσο και για στην κατάργηση της προέγκρισης των ομαδικών απολύσεων που αν περάσει ουσιαστικά οδηγεί στην πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων, εμμένουν οι θεσμοί, με την πρώτη κρίσιμη συνάντησή τους με την υπουργό Εργασίας, που διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες και τις επαφές να συνεχίζονται και σήμερα!

Ταυτόχρονα καίει το θέμα του συνδικαλιστικού νόμου, με τις πληροφορίες να αυξάνονται ότι οι θεσμοί ζητούν αλλαγές τόσο στο θέμα των απολύσεων συνδικαλιστικών στελεχών, τόσο και σε αυτό της προκήρυξης απεργιών!

Οι απαιτήσεις των θεσμών περιλαμβάνονται στο κείμενο τους, όταν η Ελληνική κυβέρνηση, που μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, μιας και η υπουργός εργασίας αποχώρησε σχεδόν τρέχοντας από το ξενοδοχείο, για να αποφύγει τους δημοσιογράφους, εμμένει από την πλευρά της στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …