Αλλάζει προς το πολύ κρύο(ψύχος) ο καιρός

kakokairiacyxos607039631

Από την επόμενη εβδομάδα σταματά το φθινόπωρο και τουλάχιστον από την πλευρά του καιρού μπαίνει ο χειμώνας, αφού το το Greek-weather.org, κάνει λόγο για ημέρες ψύχους στην Ελλάδα, προερχόμενες από την Ρωσία, ενώ προβλέπει και διαδοχικές ψυχρές εισβολές και μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.!

Θα υπάρξουν:

  • Χιόνια στα ορεινά με τις ψυχρές αέριες μάζες της Αρκτικής να εισέρχονται στην Ελλάδα από τα βορειοανατολικά (Μαύρη Θάλασσα) οι οποίες κατεβαίνουν από τη Σιβηρία, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει αισθητά.
  • Αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στην ανατολική και νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα.
  • Δεν αποκλείονται χιόνια στα πεδινά ίσως και παραθαλάσσιες περιοχές βάση του τελευταίου τρεξίματος των μοντέλων πρόβλεψης καιρού.

Στην εμβέλεια των χιονοπτώσεων βρίσκονται μεταξύ άλλων, Αθήνα, Θεσσαλονίκη,  Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλίας και Ανατολική Στερεά Ελλάδα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Στην τελική ευθεία - Τι αλλάζει

Τι ισχύει για τα μπλοκάκια - Ποιοι απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος - Τι ισχύει …