Συνέχεια αποκαλύψεων για τη στυγερή δολοφονία Έλληνα

xristofakis_617440770

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία του άτυχου 32χρονου Κρητικού από τη Γερμανίδα σύζυγό του και τον 28χρονο εραστή της στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές των δύο χωρών, οι οποίες παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ένα χαμένο κλειδί «ξεκλείδωσε» την αιματοβαμμένη υπόθεση και τους οδήγησε στα ίχνη του σατανικού ζευγαριού. Πρόκειται για το κλειδί του αυτοκινήτου του 28χρονου δράστη, το οποίο βρέθηκε πεσμένο σε κοντινή απόσταση από το πτώμα του άτυχου 32χρονου.

Ο Ελληνας μάγειρας, αφού εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Αντώνη Χριστοφάκη με 11 σφαίρες, φαίνεται ότι, στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί το πτώμα, δεν πρόσεξε ότι του έπεσε το κλειδί του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιώργο Βλαχόπουλο, ο 28χρονος, που θα δώσει συμπληρωματική απολογία σήμερα, εμφανίζεται πλέον συντετριμμένος για το έγκλημα που διέπραξε σκοτώνοντας τον καλύτερό του φίλο και ζητεί συγγνώμη από την οικογένειά του.

Οπως επισήμανε ο κ. Βλαχόπουλος, από το περιεχόμενο της δικογραφίας προκύπτει πως, αν και προσπάθησε στην απολογία του να καλύψει τη Γερμανίδα σύζυγο του θύματος, η ίδια ήταν παρούσα στην εκτέλεσή του και εξίσου υπεύθυνη! Το σατανικό ζευγάρι φαίνεται ότι παρέσυρε τον Χριστοφάκη στα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας με πρόσχημα συναλλαγή και τον πυροβόλησε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα.

Αν και ο 28χρονος ήταν εκείνος που άδειασε τη γεμιστήρα του πιστολιού πάνω στο θύμα, η 26χρονη φαίνεται ότι είχε ενεργό ρόλο στην εκτέλεση του συζύγου της. Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η 6χρονη κόρη του ζευγαριού , για την οποία η οικογένεια Χριστοφάκη καταβάλλει προσπάθεια να αναλάβει την κηδεμονία της και να έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως, κατά πληροφορίες, η Γερμανίδα σύζυγος του 32χρονου έκανε εξουσιοδότηση να μείνει η κόρη της στην πατρίδα της μαζί με την αδελφή της, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους συγγενείς του Κρητικού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …