Θέλετε εργασία; Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που την εξασφαλίζουν

job52221270.cms

Τα 10 επαγγέλματα που εξασφαλίζουν εργασία στην Ελλάδα αναφέρει η ετήσια έρευνα της ManpowerGroup, επαγγελματίες πωλητές, υψηλόβαθμα στελέχη, εξειδικευμένοι τεχνίτες, τεχνικοί, πτυχιούχοι μηχανικοί, προσωπικό για διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη, προσωπικό για λογιστήρια - οικονομικά τμήματα, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων και διευθυντές πωλήσεων είναι οι 10 ειδικότητες που αναζητούν και δυσκολεύονται να «καλύψουν» οι 4 στις 10 επιχειρήσεις.

10

Είναι ουσιαστικά οι ειδικότητες που οι εργαζόμενοι θα έβρισκαν αμέσως δουλειά αφού είναι περιζήτητες και υπάρχουν θέσεις ακάλυπτες. Τις ειδικότητες αυτές με τη μεγαλύτερη δυσκολία «κάλυψης» για το 42% των επιχειρήσεων εντόπισε, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας σε δείγμα 750 εργοδοτών, η Manpower.

Η έρευνα που είχε θέμα «την έλλειψη ταλέντου» πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά σε περισσότερους από 37.000 εργοδότες από 42 χώρες. Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτή για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, με αντιπροσωπευτικό δείγμα 750 εργοδοτών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …