Θέσεις απασχόλησης τριετούς διάρκειας

job-fair-clipart-1

Mε συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, οι οποίες μπορεί να ανανεώνονται μία μόνο φορά στην «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.», θα γίνονται οι προσλήψεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, όπως προβλέπει το ν/σ για την κινητικότητα.

Συγκεκριμένα:

Άρθρο 38

Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στην ΚτΠ Α.Ε.

Οι διατάξεις της παραγράφου 17 του άρθρου 59 του ν. 4314/2014 (Α΄ 265) αριθμούνται ως περίπτωση α΄ και στην παράγραφο αυτή προστίθεται περίπτωση β΄ ως εξής:

«β) Για τη στελέχωση της εταιρείας «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» επιτρέπεται η πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, οι οποίες μπορεί να ανανεώνονται μία μόνο φορά.

Για τη σύναψη των ως άνω συμβάσεων εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κανονισμού της εταιρείας που εγκρίθηκε με την ΔΙΔΚ/ΚτΠ/οικ.21588/2011 απόφαση του Υφυπουργού Διοικητικής  Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 2541), όπως τροποποιήθηκε με την ΔΙΔΚ/οικ.35181/2015 κοινή απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Β΄ 2532).

Οι ανωτέρω συμβάσεις ορισμένου χρόνου δεν δύναται να μετατραπούν σε συμβάσεις αορίστου χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να θεωρηθούν συμβάσεις εργασίας για κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών της εταιρείας «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.»

Το διοικητικό και λοιπό προσωπικό που προβλέπεται στον οικείο κανονισμό της εταιρείας προσλαμβάνεται μέσω ΑΣΕΠ σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …