Άστεγος ρωτάει τον Ταμία τι μπορεί να αγοράσει με Μισό Ευρώ. Η Απάντησή του...(ΦΩΤΟ)

22

Περήφανη στιγμή μητέρας! Ο γιος της εργαζόταν το βράδυ και ένας άστεγος κύριος μπήκε μέσα στο εστιατόριο έχοντας 50 σέντς και ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο μενού που θα μπορούσε να αγοράσει. Ο Matthew τον ρώτησε τι θα ήθελε να παραγγείλει αν μπορούσε και ο άντρας απάντησε οτιδήποτε που θα βοηθούσε να καταλαγιάσει τη πείνα του.

Έτσι ο Matthew του έδωσε ένα γενναιόδωρο γεύμα και το χρέωσε στον εαυτό του. Του παρέδωσε την απόδειξη και του είπε να χαλαρώσει και να καθίσει.

11827

Η ιστορία θα τελείωνε εκεί, αλλά μια γυναίκα έγινε μάρτυρας όλης της σκηνής. Όχι μόνο έγραψε στην εταιρεία για να γνωστοποιήσει για την καλή πράξη του καλόκαρδου υπαλλήλου, αλλά έδωσε στο γιο μου ένα γενναιόδωρο ποσό πουρμπουάρ!

Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μητέρα του και ξέρω ότι έχω παίξει ένα ρόλο στην ανατροφή αυτού του καλόκαρδου νεαρού άντρα», όπως δημοσίευσε το "hefty.co".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …