Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας-προαγωγών

porni2_546_355

Κύκλωμα προαγωγών και σωματεμπορίας γυναικών εξάρθρωσαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και έφοδο σε μπαρ του Βόλου, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, που συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, αφού κατηγορούν τους συλληφθέντες ότι προσλάμβαναν φτωχές αλλοδαπές στο μπαρ και τις δήλωναν ως σερβιτόρες, ενώ στην πραγματικότητα τις ανάγκαζαν να κρατούν συντροφιά στους θαμώνες και να τους παρέχουν σεξουαλική ικανοποίηση.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20.000 ευρώ.   Όταν έγινε την νύχτα η αστυνομική επιχείρηση στο μπαρ, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, μία από την Αλβανία και μία από την Βουλγαρία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 48, 51 και 68 ετών οι άνδρες και 56 ετών η γυναίκα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προσωπική και οικονομική κατάσταση των αλλοδαπών γυναικών, τις ανάγκαζαν να εκδίδονται, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες του καταστήματος, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυτού, είτε σε άλλους χώρους.

Επίσης, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του μπαρ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, δύο τετράδια ιδιόχειρων σημειώσεων, ένα γκλοπ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη του αδικήματος της σωματεμπορίας, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …