Προσλήψεις ωρομίσθιου προσωπικού

jobbbs

Να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους έως και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στις 23.30, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα του Κινηματογράφου, Κίνησης – Χορού , Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία [έως οκτώ (8) ώρες εβδομαδιαίως] στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Γέρακα, στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης και στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ηρακλείου Κρήτης, για το σχολικό έτος 2016-2017, όπως νακοινώνεται ότι, με την αριθμ. 198616/E2/22-11-2016 (ΑΔΑ: 7ΣΘΝ4653ΠΣ-ΙΑΓ) υ.α, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. – (https://iep.edu.gr/services/mitroo). Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.(www.minedu.gov.gr).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …