Τσίπρας προς βουλευτές του: Βάλτε πλάτη στα μέτρα!!!

tsipras_vouli

Στη 1.30 το μεσημέρι συνεδριάζει εν μέσω "σκληρής" διαπραγμάτευσης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο Αλέξης θα ζητήσει την ουσιαστική για την κυβέρνησή του στήριξη των βουλευτών του για τα μέτρα που έρχονται......βάζοντας πλάτη!

Αναμένεται να απαιτήσει αποφασιστικότητα για τον αποκεφαλισμό του λαού, επί αριστερών ετών διακυβέρνησης, ώστε στις 5 Δεκεμβρίου, να υπάρξει πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς και δίνοντας γη και ύδωρ, να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Από τον πρωθυπουργό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το που θα οδηγηθεί η ακτάσταση με δεδομένο ότι πολλοί από αυτούς δεν μπορούν πια να κυκλοφορήσουν από τις αντιδράσεις του κόσμου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …