Νέες θέσεις

jobsklmn

Η αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία που χρηµατοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισµό και λειτουργεί την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", προκήρυξε 5 συνολικά νέες θέσεις εργασίας.

Ειδικότητες:

ΘΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER
ΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER
ΘΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Η Κινητή Μονάδα παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε συνανθρώπους µας µε ψυχικές διαταραχές, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα χώρο συνεύρεσης, δηµιουργίας και επικοινωνίας για όλους όσους χρειάζονται υποστήριξη και ενίσχυση.

Επιπλέον, η Κινητή Μονάδα παρέχει συµβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτοµα ευπαθών κοινωνικών οµάδων, άτοµα που αντιµετωπίζουν οικονοµικά, κοινωνικά, επαγγελµατικά ή προσωπικά προβλήµατα, καθώς και σε παιδιά, γονείς και εφήβους, τόσο στην έδρα της στην πόλη της Σπάρτης όσο και στα περίχωρα πραγµατοποιώντας συχνές επισκέψεις µε κλιµάκιο που αποτελείται από ψυχίατρο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό κ νοσηλευτή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …