Θέσεις αορίστου χρόνου

ergasiajobsdfgfdsdffg

Ευκαιρία καριέρας σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, προσφέρει η εταιρεία "CRETAN HOLIDAYS SA" από τις πιο καταξιωμένες και καινοτόμες στην Ελλάδα, αναζητάει προσωπικό για τις κάτωθι θέσεις:

Market Manager

Περιγραφή θέσης:

Διαρκής επικοινωνία με τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.Βοήθεια και συμμετοχή στην σύνθεση του κατάλληλου ξενοδοχειακού προγράμματος σε όποιους προορισμούς δραστηριοποιούνται. Διαπραγματεύσεις με τα ξενοδοχεία για εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών και διαθεσιμότητας.

Σύμβαση αορίστου χρόνου.

Τι ζητάμε:

  • Εμπειρία 2 ετών κατ’ ελάχιστον σε τουριστικό γραφείο σε θέσεις με ανάλογο η παραπλήσιο αντικείμενο. Γνώση του τουριστικού προϊόντος και διαπραγματευτική ικανότητα.
  • ‘Άπταιστη γνώση Αγγλικών, Γερμανικών ή Γαλλικών. Κάτοχος
  • Πανεπιστημιακού τίτλου.
  • Τόπος εργασίας: Κεντρικά γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης

Web Content Writer

Περιγραφή θέσης:

Υπεύθυνος για την συγγραφή κειμένων περιγραφής τουριστικού προϊόντος στην Αγγλική γλώσσα. Ικανότητα επεξεργασίας εικόνας. Τα κείμενα και οι εικόνες αποτελούν μέρος της εταιρικής βάσης δεδομένων.

Σύμβαση αορίστου χρόνου.

Τι ζητάμε:

  • Εμπειρία 2 ετών κατ’ ελάχιστον σε αντίστοιχη θέση. ‘
  • Άπταιστη γνώση Αγγλικών.
  • Η γνώση της Γερμανικής ή Γαλλικής θεωρείται πλεονέκτημα.
  • Απαραίτητη η εξοικείωση με την χρήση Η/Υ και προγραμμάτων και η ικανότητα οργάνωσης.
  • Τόπος εργασίας: Κεντρικά γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης

Cost control και Τιμολόγηση

Περιγραφή θέσης:

Έλεγχος και διόρθωση των τιμολογίων προμηθευτών. Έγκαιρη και έγκυρη τιμολόγηση των πελατών. Σύμβαση ορισμένου χρόνου 6μηνης διάρκειας

Τι ζητάμε:

Εμπειρία 2 ετών κατ’ ελάχιστον σε αντίστοιχη θέση. Άπταιστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών. Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών σε οικονομικές επιστήμες. Άριστη χρήση Η/Υ. Τόπος εργασίας: Κεντρικά γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση αναφέροντας την θέση για την οποία ενδιαφέρονται και στο email: career@cretanholidays.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …