Βοηθήστε όσο μπορείτε δύο αγγελούδια 10 μηνών και 2 ετών!

leyxaimia

Τη δική τους μεγάλη μάχη, χωρίς καν να έχουν συμπληρώσει παρά ελάχιστους μήνες ζωής, δίνουν δυο μωρά απο την Πάτρα. Τα δυο παιδάκια ηλικίας μόλις 10 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα, νοσηλεύονται με διάγνωση λευχαιμίας στο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά "Ελπίδα".

Τα μέλη του "Save an Angel Patras", μόλις ενημερώθηκαν για τις δυο αυτές περιπτώσεις, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσής που ετοιμάζουν για την ενίσχυση της νοσηλείας των δυο αυτών παιδιών.

Το προσεχές Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι τα μέλη του Save an Angel Patras, θα βρίσκονται στην είσοδο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να διανείμουν ενημερωτικό υλικό και Προσκλήσεις.

Το κόστος των προσκλήσεων ανέρχεται στο ποσό των 12ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά.

Βοηθήστε τα δύο παιδάκια που παλεύουν με τη λευχαιμία, μέσω του "save an angel":


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …