Δημοτικές αρμοδιότητες 6 προσλήψεων

job-alert

Eγκρίνει την πρόσληψη 6 ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) χρονικής διάρκειας όση και η διάρκεια υλοποίησης του υποέργου: (Α/Α ΝΑΙΓ20) “Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης – Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού” της Πράξης “Χρηματοδότηση Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, o Δήμο Κω, με κωδικό ΟΠΣ (MIS 5001725), (όπως αυτό εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 413/2016 (ΑΔΑ: 7ΦΝΡΩΛΕ-ΨΞΘ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), με δυνατότητα ανανέωσης, λαμβάνοντας υπόψη και τα ειδικά κριτήρια επιλογής για την πρόσληψη αυτών (πέραν των τυπικών προσόντων).

Eιδικότητες:

  • Δύο (2) Πτυχιούχους Κοινωνικούς Λειτουργούς (ΑΕΙ ή ΤΕΙ Κοινωνικών Επιστημών, ει δυνατόν με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής προστασίας).
  • Έναν (1) Ψυχολόγο ή σχολικό Ψυχολόγο (πτυχιούχος ΑΕΙ με άδεια άσκησης επαγγέλματος).
  • Έναν (1) Διοικητικό Υπάλληλο αρμόδιος για την υποδοχή στο Κέντρο, τη συγκέντρωση και την διανομή σε ωφελούμενους, τροφίμων, διάφορων αγαθών ένδυσης, υπόδησης και βασικής υλικής συνδρομής τουλάχιστον ΔΕ .
  • Έναν (1) Παιδαγωγό (πτυχιούχο ΑΕΙ) για την εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων Ρομά, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος και για την ενημέρωσή τους σε επαγγελματικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και:
  • Έναν (1) Διαμεσολαβητή για Ρομά και Ευπαθείς Ομάδες, τουλάχιστον ΥΕ (εκτός αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με το τυπικό αυτό προσόν), ο οποίος, θα ενεργεί με στόχο την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης και θετικής επικοινωνίας ανάμεσα στην κοινότητα Ρομά, στα στελέχη του Κέντρου αλλά και των συνεργαζόμενων υπηρεσιών.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …