Διώκεται η μαμά του 4χρονου που κάηκε!

fwtia-larisa

Στο ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα η μητέρα του 4χρονου που κινδύνεψε η ζωή του από τις φλόγες στο διαμέρισμα της Μανδηλαρά όπου διέμενε η τριμελής οικογένεια, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

Η μάνα ενώπιον του ανακριτή κλήθηκε να περιγράψει με λεπτομέρειες τι συνέβη στο διαμέρισμα της Μανδηλαρά όπου ξέσπασε η φωτιά από ένα αναμμένο κερί, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αφού το σπίτι είχε κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα.

  • «Ήταν μια κακιά στιγμή. Το ρεύμα στο σπίτι είναι κομμένο και χρησιμοποίησα κερί. Έβαλα το κερί σε πλαστικό μπουκάλι και το είχα το παιδί δεμένο στο καροτσάκι. Δουλεύω νύχτα, σερβιτόρα σε μαγαζί και μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά. Άφησα το παιδί με το κερί μέσα στο δωμάτιο και πήγα στο μπάνιο να αλλάξω για να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά. Μόλις βγήκα από το μπάνιο είδα το καθιστικό να καίγεται και ο χώρος να έχει γεμίσει καπνούς. Προσπάθησα να πάρω το παιδί, ήταν σκοτεινά, είχε ντουμανιάσει, δεν έβλεπα να το λύσω από το καροτσάκι του και δεν μπόρεσα. Βγήκα, φώναξα, προσπάθησαν και οι γείτονες αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι που ήρθε η Πυροσβεστική και έβγαλε το παιδί,» δήλωσε η μητέρα στην κατάθεσή της και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη. 

Εν τω μεταξύ η γιαγιά της οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο στυλοβάτης της, βρίσκεται στο πλευρό του 4χρονου αγοριού το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στην ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση του παιδιού φαίνεται να βελτιώνεται καθώς αντιδρά με χειρονομίες στα καλέσματα των νοσηλευτών.

Η μαρτυρία της συγκλονίζει ωστόσο καθώς, όπως τόνισε ξεσπώντας σε λυγμούς:  «Το αγοράκι μου δεν το γνώρισα».

Από την άλλη πλευρά η θεία του μικρού Στέφανου ανέφερε ότι "το παιδί είναι ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό του και με το συκώτι. Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χεράκια του. Η αδερφή μου ταλαιπωρείται και κατηγορείται για αμέλεια του παιδιού".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …