Εξωφρενικό! Αυτό το κράτος δεν θα αλλάξει ποτέ.......

astunomikos600_985439247

Περιπτώσεις αστυνομικών «ξεχασμένων» σε συνοδείες επισήμων που έχουν πεθάνει περισσότερα από 20 χρόνια αποκάλυψε η διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση. Πρόκειται για περιπτώσεις αστυνομικών που μόνο στην ταυτότητα και στη μισθοδοσία του μήνα  διαπίστωνε κάνεις ότι υπηρετούν στην ΕΛΑΣ.

Η αρμόδια επιτροπή που συνέταξε το πόρισμα για το πόσοι, πού, και γιατί έχουν διατεθεί στην φύλαξη «στόχων» ανακάλυψε δύο αστυνομικούς που, μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν, σύμφωνα με το bloko.gr στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη, που έφυγε από τη ζωή το 1994!

Οι δύο ένστολοι έλαβαν πλέον τα φύλλα πορείας για τα πεζοδρόμια της Αττικής. Το πόρισμα που συνέταξε ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, προέβλεπε την απόσυρση 80 οχημάτων και 700 αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων, ώστε να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …