Φτωχός και χωρίς θέρμανση ένας στους τρεις Έλληνες

tsipras-ftoxeia__article

Το 35,2% των Ελλήνων έχει βυθιστεί στην φτώχια όταν στις χώρες το ΟΟΣΑ το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις 10%, σε μία Ελλάδα που διαβιούσε σε συνθήκες φτώχειας μόλις το 11,4% των πολιτών!

Η φτώχια κατέκλυσε την χώρα από το 2009 που ενταχθήκαμε στα χρόνια των μνημονίων, με την ανεργία να εκτοξεύεται μετά το 2010, τον κατώτατο μισθό να συρρικνώνεται κατά 20% και τα εισοδήματα να μειώνονται περίπου κατά 12%!

Μπορεί οι κυβερνώντες από το 2009 μέχρι και σήμερα να μην ενδιαφέρονται, αλλά τα στοιχεία της σχετικής έκθεσης του ΟΟΣΑ, προκαλούν φρίκη, έχοντας χαρακτηριστικά την καταστροφή και την ανθρωπιστική κρίση της μνημονιακής Ελλάδας.

Οπότε με τον πιο τραγικό και έγκυρο τρόπο, επιβεβαιώθηκε ότι περισσότεροι από έναν στους τρεις Έλληνες, είναι σήμερα φτωχοί και ζουν στο όριο της φτώχειας.


 

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …