Οι συναλλαγές με πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες

pistotiki_karta

Σημαντική διεύρυνση των συναλλαγών που μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτες εκδόσεως ελληνικών τραπεζών, συντελέστηκε με την τελευταία αλλαγή των capital controls. Εκτός από τη σωρευτική ανάληψη μετρητών ανά δύο εβδομάδες, δόθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών σε ξένα e-shops για τα περισσότερα καταναλωτικά είδη.

Στον πίνακα που ακολουθεί, φαίνονται όλες οι συναλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σήμερα με τις κάρτες σας:

synallages_kartes

Το όριο ανάληψης μετρητών ορίζεται ανά πρόσωπο και μπορεί να αναληφθεί ολικά ή τμηματικά οποτεδήποτε ανά 2 εβδομάδες, ακόμα και από την 1η ημέρα.

Για τον υπολογισμό του ορίου ανάληψης κατά το moneyonline.gr, λαμβάνονται υπόψη οι συναλλαγές ανάληψης μετρητών που πραγματοποίησε ο πελάτης στα ταμεία των καταστημάτων και στα ATMs.

Διευκρινίζεται ότι κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 23:59, το δεκαπενθήμερο όριο, μηδενίζει και ξεκινάει εκ νέου ο υπολογισμός του.

Σήμερα το ποσό ανέρχεται στα 840 ευρώ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …