Mία καινούργια θέση

jobbbb

Στην προσωρινή ατομική πρόσληψη αποφάσισε έχοντας ανοίξει και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την κάλυψη από όσους ενδιαφέρονται ως ειδικός επιστηµονικός συνεργάτης, προχώρησε το Επιμελητήριο Πιερίας, ο  οποίος υποψήφιος για να κερδίσει την θέση θα πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα:

  1. Να είναι Ελληνας πολίτης.
  2. Να είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. Οικονοµικών Επιστηµών.  (Ο βαθµός του τίτλου σπουδών µε δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζεται µε τον αριθµό 40)
  3. Να είναι κάτοχος επιπλέον τίτλου σπουδών Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. σε θεµατολογία σχετική µε το εµπορικό σκέλος των επιχειρήσεων σε θέµατα στρατηγικής προβολής και ανάδειξής τους.  (Ο βαθµός του τίτλου σπουδών µε δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζεται µε τον αριθµό 40)
  4. Να έχει εµπειρία στο σκέλος των εµπορικών επιχειρήσεων αποδεδειγµένη από σχετική βεβαίωση εργοδότη ή ασφαλιστικού φορέα ή από οποιοδήποτε άλλο νοµίµως συνταγµένο έγγραφο.  (Κάθε ένας (1) µήνας εµπειρίας και µε ανώτατο όριο τους εξήντα (60) µήνες βαθµολογείται µε επτά (7) µονάδες)

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …