Ποιο Εργατικό Κέντρο ευχαριστεί ποιον και γιατί....

εκπ

Για τη Θετική Αντιμετώπιση του Αιτήματός του σε ότι αφορά στο συντελεστή δημοτικών τελών για το έτος 2017, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων με αρ. 900 / 21-11-2016 (ΑΔΑ: ΩΚ2ΞΩΞΙ-ΟΦΒ), ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή Πάτρας το τοπικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στεγάζεται σε δημόσιο κτίριο ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ, ενώ η δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός του Ε.Κ. Πάτρας αφορά στην υποστήριξη της λειτουργίας των πρωτοβάθμιων σωματείων, των διοικητικών συμβουλίων, καθώς επίσης και των γενικών συνελεύσεων τόσο των πρωτοβάθμιων όσο και του Ε.Κ. Πάτρας. Η δραστηριότητα αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επαγγελματική, αντίληψη η οποία έγινε ευρέως αποδεκτή στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για αυτό.

Με την απόφαση σας αυτή, η εύρυθμη λειτουργία του Ε.Κ. Πάτρας διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς ακόμη και η απόδοση των χρημάτων που αναλογούν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μέσω του ΟΑΕΔ, από τα χρήματα που παρακρατούνται από τους εργαζόμενους, από αυτονόητο αναφαίρετο δικαίωμα, δυστυχώς έχει καταλήξει σε βασικό θέμα διαπραγμάτευσης με προφανείς σκοπιμότητες."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …