Νόμος του κράτους η κινητικότητα στο Δημόσιο

boylh===hh

Επί της αρχής, επί των άρθρων, των τροπολογιών και στο σύνολό του ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τα κόμματα της συγκυβέρνησης στην Ολομέλεια, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με την κινητικότητα στη δημοσία διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση, με σύσσωμη την αντιπολίτευση να το καταψηφίζει.

Η αρμόδια υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, παρατήρησε ότι δεν άκουσε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να κάνουν την αυτοκριτική τους «για το ρουσφετολογικό, κομματοκρατούμενο, γραφειοκρατικό και αντιπαραγωγικό Δημόσιο που παραλάβαμε ως κυβέρνηση», ενώ συμπλήρωσε πως «τα παραπάνω δεν ήταν νομοτελειακά προδιαγεγραμμένα, αλλά καθορίστηκαν από συγκεκριμένες πολιτικές», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η μεταρρύθμιση αυτή θα ολοκληρωθεί, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τη δημόσια διοίκηση και τους εργαζομένους της».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …