Βαρύ πρωθυπουργικό πρόγραμμα τον Δεκέμβριο

tsiprasvrx_880616345

Μέσα σε ένα αεροπλάνο στην κυριολεξία θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εντός του Δεκεμβρίου, προωθώντας τις Ελληνικές θέσεις και αναζητώντας τρόπους προβολής της χώρας, μέσα από επίσημες πολιτικές διοργανώσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Από τις 2 ως τις 4 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι, επ’ αφορμή της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία. Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη κ. Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.
  • Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα ώστε να συμμετάσχει στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία αντικείμενο της θα έχει την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών. Στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί επίσης, διμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
  • Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …