Η πτώση του τηλεαστέρα που μεσουρανούσε επί χρόνια(ΦΩΤΟ)

erothmatikompleeeee

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα χτυπήματα πάνε και έρχονται και ο άλλοτε ισχυρός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης έχει υποστεί οικονομική καταστροφή, ενώ οι πλειστηριασμοί των ακινήτων του δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Το σπίτι του στον Ανδρέα Μικρούτσικο στην Κηφισιά, όπως και αυτό της Μήλου, είναι τα τελευταία του υπάρχοντα και προσπαθεί να τα σώσει με νύχια και με δόντια, αναφέρει δημοσίευμα της Freddo.

mikroutsikos5

Tο σπίτι της Μήλου θέλοντας να το σώσει το έγραψε στο γιο του Στέργιο. Αν και οι φήμες κάνουν λόγο για δικαστικούς επιμελητές, που έχουν επιδώσει κατασχετήρια στον Αντρέα, φαίνεται πως δεν ισχύουν. «Ο Ανδρέας έρχεται πολύ συχνά και μένει με το γιο του. Ακόμα και το χειμώνα» λέει φίλος του γνωστού πρώην παρουσιαστή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπάνια πλέον βγαίνει έξω και όταν το κάνει είναι μακριά από τα βλέμματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …