Θέση ιδιωτικού δικαίου

ergasiabusiness-logo

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Υδροηλεκτρικής Παραγωγή Σελίδα 2 από 8 Παραγωγής (ΔΥΗΠ) ΤΥΔ/ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που εδρεύει στο Νομό ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, η ΔΕΗ, ως "1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ& ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (HΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ)".

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η. Α.Ε. / Tομέας Υδρολογίας / ΤΜ. ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΥΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΘ 36 Τ.Κ. 30100 – ΑΓΡΙΝΙΟ , υπόψη κυρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠAΡΛΑ, τηλέφωνο 6974960869.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Αρμόδιος υπάλληλος κ.ΜΠΑΡΛΑΣ  ΑΘΑΝ.

Τηλ. 6974 960 869
Η υποβολή αιτήσεων από 25/11//2016 μέχρι 05/12/2016

Ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2016 για τη Διεύθυνση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής –Τμήμα Υπαίθρου Αγρινίου
Έντυπο Αίτησης
Παράρτημα


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …