Αυτοί δεν ντρέπονται καθόλου τελικά! Βάζουν φόρο στις αναλήψεις μετρητών!

atm-katauetis

Το πόσο ξεδιάντροποι είναι μας το αποδεικνύουν σε καθημερινή βάση και κάθε τους απόφαση είναι πιο ντροπιαστική για την ¨αριστερή" νοοτροπία τους από την προηγούμενη, αφού χτυπούν συνεχώς αυτούς που τους εξέλεξαν, τους οποίους τιμωρούν γιατί πίστεψαν τα ψέματά τους!

Όχι μόνο δεν αποκαθιστούν τις αδικίες των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά η αφαίμαξή τους δεν έχει προηγούμενο, ωθώντας τους Έλληνες να αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, με εξαίρεση όσους έχουν ακόμα μισθοδοσίες που αναγκαστικά θα κάνουν αναλήψεις των χρημάτων τους και για αυτό θα τους επιβάλλουν ακόμα ένα χαράτσι, γιατί δεν πρέπει κανείς μάλλον να πληρώνετε, ειδάλλως θα τιμωρείται και με φόρο ανάληψης!!!!

Ναι σωστά διαβάσατε, αυτό μελετούν οι ακριβοπληρωμένοι εγκέφαλοι του υπουργικού συμβουλίου και του οικονομικού επιτελείου, που φυσικά δεν ζουν απλήρωτοι επί μήνες, ούτε λαμβάνουν μερικά ευρωπουλάκια!!!!!

Βοηθοί τους τα τραπεζικά τραστ, που ξέρουν πολύ καλά πως να οδηγούν σε απελπισία το λαό και τα οποία κάποτε οι Συριζαίοι κατήγγειλαν, αλλά τότε ήταν στην αντιπολίτευση και έλεγαν ότι αρλούμπα ήθελαν......

Μάλιστα και οι δύο πλευρές επιχειρούν να μας πείσουν ότι το μέτρο αυτό θα το εφαρμόσουν για να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή, βάζοντας στόχο αυτούς που δεν φοροδιαφεύγουν, γιατί οι ειδικοί της παραβατικότητας δεν έχουν τα μαύρα χρήματά τους στις τράπεζες.......

Την ίδια ώρα επιχειρείται η αποκλειστική χρήση πιστωτικών καρτών σε κάθε μας ανάσα, από την λαική και το περίπτερο μέχρι και πιο ακριβές αγορές, από τα μωρά έως  τα άτομα μεγάλης ηλικίας!

Παράλληλα προωθείται η τσουχτερή φορολόγησή μας για όσα χρήματα από τις μηνιαίες και ετήσιες απολαβές μας δεν καταναλώνουμε.......Πολύ απλά γιατί η αποταμίευση καταργείται με αποφασίζουμε του ΑΛέξη Τσίπρα και της ομάδας του, που κάποτε κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους και ο ίδιος ανέβαινε στα τρακτέρ......

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο της αριστερής κυβέρνησης με χρώμα δεξιάς των ΑΝΕΛ.........


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …