ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση αγγλικών

ksenesglosses-680_304024_933s21

Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ και στην αγγλική γλώσσα, από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα στις ξένες γλώσσες υλοποιεί το πρόγραμμα E- Gnosis English. Κάνε την εγγραφή σου τώρα στην ιστοσελίδα www.e-gnosis.gr, όπως ενημερώνει η Equal Society, που έχει αποκλειστική συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Το E- Gnosis English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δια ζώσης εκπαίδευση (με καθηγητή στην τάξη), πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο), πιστοποίηση και έκδοση πιστοποιητικού καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.

Οι συμμετέχοντες αποκτούν το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας TOEIC, το οποίο είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας.

Είναι το πιο φιλικό πιστοποιητικό με περισσότερους από 7 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο  και με συχνή διεξαγωγή εξετάσεων θεωρείται ως το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.

Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ, για τις προσλήψεις ή την αξιολόγηση στο δημόσιο, αλλά η δύναμη του έγκειται στο γεγονός ότι είναι πιστοποιητικό διεθνούς κύρους κι από τον ιδιωτικό τομέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

  1. Οι καταρτιζόμενοι μέσω του προγράμματος αποκτούν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε εγκεκριμένο syllabus για την απόκτηση του πιστοποιητικού TOEIC, τα μαθήματα γίνονται από αναγνωρισμένο από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση εκπαιδευτή από το πιστοποιημένο μητρώο καθηγητών της Equal Society.
  2. Κάθε καταρτιζόμενος αποκτά ένα από τα παρακάτω βιβλία: Practice examinations for the TOEIC tests για την κατηγορία C1 και άνω, είτε το «B2 Practice exams for the TOEIC» για την κατηγορία έως και lower (B1-B2).
  3. Ταυτόχρονα ο κάθε καταρτιζόμενος λαμβάνει 5 cd εκπαίδευσης με sample test
  4. Επίσης δίδονται επαρκείς σημειώσεις ως student’s book
  5. Επιπλέον ο κάθε υποψήφιος αποκτά κωδικούς πρόσβασης σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση με on line ασκήσεις και αυτόματη διόρθωση
  6. Οι εξετάσεις διενεργούνται σε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό χώρο.
  7. Τα εξέταστρα πιστοποίησης ανέρχονται σε 150 ευρώ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …