4μηνη εργασία με πιθανότητα επέκτασης του χρόνου απασχόλησης

jobgood-luck-new-clipart-1

Βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλούνται να αποστείλουν μέσω email recruitment@mdmgreece.gr στα Αγγλικά με την ένδειξη «Συντονιστής /στρια πεδίου» μέχρι τις 5/12/2016, οι ενδιαφερόμενοι γιατην θέση που έχει ανοίξει στους "Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας".

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  • Υπό την επίβλεψη του operational manager o συντονιστής/στρια πεδίου κα είναι υπεύθυνος/η για τη διαχείριση μιας σταθερής ιατρικής μονάδας (εργασία έξω από κοντέινερ η σκηνή), και μιας κινητής ιατρικής μονάδας (εργασία έξω από όχημα).
  • ο/η συντονιστής/στρια θα διασφαλίσει την προετοιμασία και την ανάπτυξη της ψυχοκοινωνικής και της ιατρικής ομάδας , σύμφωνα με τη λογική της παρέμβασης και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Θα συνεργάζεται στενά με τον ιατρό (MD) που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και παροχή δωρεάν και ποιοτικής περίθαλψης στους ασθενείς.

Θα εκτελεί παραγγελίες/εντολές (ιατρικές με τον MD, υλικοτεχνικές, ταμειακής ροής) και θα υπογράφει έντυπα εντολών αγοράς μέχρι ενός ορισμένου ποσού.

Θα ενημερώνει τις ομάδες και θα οργανώνει καθημερινές και εβδομαδιαίες συναντήσεις προσωπικού για παρακολούθηση διαφόρων θεμάτων , θα διευθύνει την ομάδα (διασφαλίζοντας αποδοτικότητα και θετικό κλίμα μεταξύ των ομάδων), θα προλαμβάνει ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού ,και όπου απαιτείται θα ενθαρρύνει και θα διευκολύνει την εκπαίδευση του προσωπικού και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

  • Θα διαχειρίζεται τα σχέδια ανάπτυξης της κινητής μονάδας και θα συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες για τη διασφάλιση της παρουσίας των ομάδων των ΓτΚ και της σύνδεσης με άλλες υπηρεσίες / δομές υγείας & ΜΚΟ στην περιοχή.
  • Θα δίνει εβδομαδιαία αναφορά στον operational manager με εβδομαδιαίες εκθέσεις

ΦΟΡΕΑΣ :  Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας

ΘΕΣΗ: Συντονιστής/στρια πεδίου  (1 Θέση)

ΕΔΡΑ: Αττική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 μήνες με πιθανότητα επέκτασης

ΕΝΑΡΞΗ: Άμεσα


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …