Από την πορεία κατά της ανεργίας, στην πορεία κατά του νέου προϋπολογισμού

poreia-anergias

Πρόσκληση – κάλεσμα προς τους δημότες της Πάτρας, για κινητοποίηση εν όψει της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή, απευθύνει η Δημοτική Αρχή. Η μορφή των κινητοποιήσεων αναμένεται να αποφασισθεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στην Αγορά Αργύρη, με τη συμμετοχή σωματείων, συλλόγων, επιτροπών και φορέων και πιθανότερη ημερομηνία της πορείας την  9η Δεκέμβρη.

Αναλυτικά το κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής αναφέρει:

«Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Κατατέθηκε, για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, ο νέος κρατικός προϋπολογισμός που κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση, μειώνει μισθούς και συντάξεις, αυξάνει τη φοροληστεία, μειώνει εκ νέου κατά 10% τη χρηματοδότηση στους Δήμους, επιδεινώνει συνολικά τη θέση του λαού για την ανάκαμψη του κεφαλαίου.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, η Δημοτική Αρχή παίρνει νέα αγωνιστική πρωτοβουλία και σας καλεί στην ευρεία σύσκεψη Σωματείων, συλλόγων, επιτροπών, φορέων.

Τρίτη 29 Νοέμβρη 7μ.μ. Αγορά Αργύρη

Για την οργάνωση και την προετοιμασία μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης και πορείας, με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη

Συνεχίζουμε … στη ρότα της μεγαλειώδους πορείας Πάτρα – Αθήνα ενάντια στην Ανεργία και της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης για την παραχώρηση της Παραλιακής Ζώνης στο λαό της Πάτρας.

Όλοι μαζί στον ΑΓΩΝΑ για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …