ΓΣΕΕ: Συνεχίζεται ο αγώνας να μην μπει λουκέτο στην Αμυντική Βιομηχανία

gsee-logotupo

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, οι οποίοι πραγματοποιούν την προσεχή Πέμπτη Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση στις 12.30 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεχίζοντας τη μάχη τους για να μην κλείσει η μοναδική αμυντική βιομηχανία της χώρας.

Παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση σχεδίου ανάπτυξης και προοπτικής στα ΕΑΣ, η κυβέρνηση μαζί με τη διοίκηση της εταιρείας ξεκίνησαν το ξεπούλημα των εργοστασίων της, με στόχο όπως όλα δείχνουν το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης.

Η Συνομοσπονδία μαζί με τις εμπλεκόμενες με την αμυντική βιομηχανία Ομοσπονδίες Μέλη της, τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και τα Σωματεία των Εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα, θα αντισταθούμε στις κυβερνητικές αποφάσεις και πρακτικές που οδηγούν εταιρεία και εργαζόμενους στην εξαθλίωση.

Απαιτούμε εδώ και τώρα λύσεις που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της μοναδικής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, τις θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …