Ξέμειναν από λεφτά τα ΑΤΜ της Εθνικής!(ΦΩΤΟ)

atm_620

Εικόνες από ημέρες επιβολής capital control «ζωντάνεψαν» την Δευτέρα το βράδυ έξω από υποκαταστήματα της εθνικής στην Πάτρα, καθώς τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης από το απόγευμα και μετά, έπαψαν να δίνουν χρήματα, προβάλλοντας στην οθόνη για όποιον επιχειρούσε να κάνει ανάληψη το μήνυμα, «το ΑΤΜ αυτό δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει προσωρινά, ευχαριστούμε για την κατανόηση».

atm2

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι, πως λόγω της πληρωμής των συντάξεων, από νωρίς υπήρξε αυξημένη ζήτηση, η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη λόγω της ανάγκης ανάληψης χρημάτων και για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ η οποία εκπνέει τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο το ερώτημα που τίθεται από το patrastimes.gr, έχει να κάνει με το κριτήριο κάτω από το οποίο έγινε  ο εφοδιασμός των μηχανημάτων της Εθνικής στην Πάτρα με χρήματα και πως έγινε ο υπολογισμός των αναγκών, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων πελατών της και συνταξιούχων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …