Ζητούνται ηθοποιοί για διεθνή συμπαραγωγή ταινίας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-E35

Νέοι σε ηλικία και εμπειρία ηθοποιοί αναζητούνται για να συμμετάσχουν στην κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Frankenstein REC» του Κώστα Ζάπα και τα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν άμεσα βιογραφικό, τηλέφωνο επικοινωνίας και 2- 3 πρόσφατες φωτογραφίες τους στο email: castingfrankenstein@gmail.com.

Η ανακοίνωση των θέσεων εργασίας της Minus Pictures:

«Για την διεθνή συμπαραγωγή της ταινίας «Frankenstein REC» του Κώστα Ζάπα ζητούνται οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές (μία κοπέλα και δύο αγόρια) ερμηνευτικής ηλικίας 16 - 18 ετών. Θα δοθεί ευκαιρία και σε νέους μη επαγγελματίες ηθοποιούς.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα «Frankenstein REC» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην Ελλάδα και στα Αγγλικά από την Column Books. Το σενάριο έχει επιλεγεί ανάμεσα στα καλυτέρα του κόσμου στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο (Καναδάς), Σαγκάης (Κίνα), Σεούλ (Νότια Κορέα) και Θεσσαλονίκης.

Η ταινία θα γυριστεί στην Ελλάδα με την συμμετοχή και διεθνών guest stars.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …